Σε τίτλους :
Αρχική » » Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου: Κάλεσμα για κινητοποιήσεις

Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου: Κάλεσμα για κινητοποιήσεις

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015, 14:58 | 0 σχόλια

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Κάλεσμα για κινητοποιήσεις

Φίλοι ΑΓΡΟΤΕΣ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, τα τελευταία χρόνια το εισόδημά μας έχει μειωθεί δραματικά. Οι φόροι αυξάνονται, οι τιμές των προϊόντων μας πέφτουν, τα αναγκαία για την παραγωγή μας ακριβαίνουν, οι επιδοτήσεις πλέον δίνονται «πετσοκομμένες» ειδικά λόγω βοσκότοπων. Ο ΕΛΓΑ παρότι πληρώνουμε ακριβά δεν αποζημιώνει σχεδόν τίποτα, μεγάλο παράδειγμα οι περσινές καταστροφές από τον καταροϊκό πυρετό, αλλά και η θεομηνία του Οκτωβρίου.

Τα βιολογικά δεν έχουν πληρωθεί εδώ και τρία χρόνια. Τώρα η κυβέρνηση και το μνημόνιο βάζουν τέλος στα επαγγέλματά μας. Με την αύξηση του ΟΓΑ (θα πληρώνουμε τέσσερις φορές περισσότερο) την αύξηση του φόρου στο 26% και της προκαταβολής για το επόμενο έτος στο 55% οι «επιχειρήσεις» μας (όπως λέει το κράτος) θα κλείσουν.

Παρά τις καταστροφικές συνέπειες όλων αυτών των μέτρων παρατηρείτε ανοχή και αδιαφορία από εμας τους ίδιους.

Κτηνοτροφικοί και αγροτικοί σύλλογοι απ’ όλη την Αιτωλοακαρνανία σας καλούν σε ένα αγωνιστικό Συλλαλητήριο στις 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 11:00 π.μ στον κόμβο ΚΟΥΒΑΡΑ.

Για το καλό μας πρέπει να αντιδράσουμε και να αγωνιστούμε, γιατί όπως λέει κι ο λαός :

«ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΑΪΖΕΙ Η ΜΑΝΑ»

Φίλοι ΑΓΡΟΤΕΣ και ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ οργανωθείτε μέσα από τους παλιούς συλλόγους ή δημιουργήστε νέους συλλόγους για να μπορέσουμε να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε.

Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ είναι παρών και αγωνίζεται , καθώς επίσης είναι ανοιχτός για την έγκαιρη νέων μελών πραγματικών κτηνοτρόφων.


Το Δ.Σ.


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA