Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» ευχαριστεί τον Ηλία Γεωργαλή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2015

Η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» ευχαριστεί τον Ηλία Γεωργαλή

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών ευχαριστεί τον Ηλία Γεωργαλή για το ταξίδι που πραγματοποιήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, από τους παλιούς δύσκολους καιρούς με την Κίνηση Πολιτών μέχρι τους σημερινούς άγριους καιρούς με τη Συμπολιτεία.

Δε νομίζουμε ότι αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να γίνει αποτίμηση της προσφοράς του Ηλία, εκείνο για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι το ισοζύγιο είναι παραπάνω από θετικό, οι δε σχέσεις μας δοκιμασμένες και ζυμωμένες, όπως αναφέραμε πιο πάνω, σε δύσκολους καιρούς, ήταν είναι και θα παραμείνουν εγκάρδιες και ειλικρινείς.

Η λογική και οι αξίες που υπηρέτησε ο Ηλίας και η Κίνηση Πολιτών από την εποχή της CBI μέχρι τη σημερινή του εκμαυλισμού των συνειδήσεων, αποτελούν παρακαταθήκη και συνθήκη απαραίτητη για τη συνέχεια της Συμπολιτείας.

Ευχόμαστε στον Ηλία καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην καινούργια του ενασχόληση, όσο για τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει την ανιδιοτελή προσφορά του.

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών, αποφάσισε εντός δυο περίπου μηνών να πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση με τη συμμετοχή των υποψηφίων της στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και των φίλων της, για έναν απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία μας, την στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης.

Μέχρι τότε ορίστηκε πενταμελής επιτροπή η οποία θα είναι εντεταλμένη να αντιμετωπίζει τα όποια προβλήματα προκύπτουν και να προετοιμάσει την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad