Σε τίτλους :
Αρχική » » Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αποστόλη Πανταζή από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου Αστακού

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αποστόλη Πανταζή από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Νικολάου Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015, 12:01 | 0 σχόλια

Σε μια απλή και λιτή εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του επιχειρηματία Αποστόλη Πανταζή του Νικολάου, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αστακού σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας του απένειμε τιμητική πλακέτα.

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιοχής μας Δημήτριος Τέγας κατά την απονομή ευχαρίστησε τον Αποστόλη Πανταζή για την συμβολή του στο έργο ανακαίνισης του Ναού τονίζοντας ότι η προσφορά του μαζί με την έως σήμερα επίσης σημαντική προσφορά ανωνύμου αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους πιστούς, τον προέτρεψε δε να συνεχίσει το έργο του.

Από πλευράς του ο Αποστόλης Πανταζής ανέφερε ότι η δωρεά ήταν χρέος του προς την πόλη που μεγάλωσε, τον Ναό που αγάπησε και τους πιστούς, δεσμεύτηκε δε να συνεχίσει το κοινωνικό έργο του με την αποκατάσταση και των εξωτερικών όψεων του Ναού.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο νέος Ιερέας της πόλης Αστακού Αθανάσιος Κουλοχέρης και οι Εκκλησιαστικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Μάντζαρης, Αλέξανδρος Φραίμης, Γεώργιος Καλλισώρας και Λάζαρος Καλαντζής .Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA