Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά που θα συνοδευτούν από πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, σύμφωνα με το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται για την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια, η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Τετάρτη στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Πέμπτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο δυτικά και νότια.

Την Παρασκευή αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αντίστοιχο θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο.
 
πηγή 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad