Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Βόνιτσα και Ναύπακτο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Βόνιτσα και Ναύπακτο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διανομή οπωροκηπευτικών (ροδάκινα) στα πλαίσια του Προγράμματος Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δωρεάν διανομή ροδάκινων πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων, που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( TEBA/FEAD).

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014, για συμπληρωματικά προσωρινά μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών, καθώς και της ΚΥΑ αριθμ. 3320/89565 των Υπουργείων Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παραλάβει, και συγχρόνως θα παραδώσει, περίπου 100 τόνους ροδάκινα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2015, στους εταίρους των Κοινωνικών Συμπράξεων, οι οποίοι στη συνέχεια θα το διανείμουν στους ωφελούμενους και τα μέλη των οικογενειών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η διανομή και στις τρεις (3) Περιφερειακές Ενότητες θα γίνει ως εξής:

1) ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: για την Σύμπραξη Π.Ε. Αιτ/νίας θα γίνει:

α. στη Ναύπακτο, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, και
β. στις πόλεις του Μεσολογγίου, Αγρινίου και Βόνιτσας, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015.

2) ΑΧΑΪΑ: για την Σύμπραξη Π.Ε. Αχαΐας θα γίνει στη Πάτρα, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.

3) ΗΛΕΙΑ: για την Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας θα γίνει στον Πύργο, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Στο μέλλον, επίσης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα ακολουθήσει διανομή στους πολίτες και άλλων προϊόντων, όπως ακτινίδια, μήλα, πορτοκάλια, κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad