Ανανεωμένο Skype για Android και iOS - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ανανεωμένο Skype για Android και iOS

Με αέρα ανανέωσης, το Skype για Android και iOS συσκευές αλλάζει εμφάνιση και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά.

Ας δούμε ποιες είναι οι αλλαγές...Skype 6.0 για Android
skype για android
Η εφαρμογή για Android αλλάζει την εμφάνισή της και γίνεται περισσότερο elegant, ενώ αποκτά και floating action button, όπου ουσιαστικά επιτρέπει με άμεσο τρόπο στους χρήστες να ξεκινήσουν μια νέα συνομιλία chat, τηλεφωνική κλήση, video ή απλά την αποστολή video μηνύματος. Επίσης, αναβαθμίστηκε και η αναζήτηση της εφαρμογής (search) ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναζητούν τόσο επαφές όσο και συνομιλίες ευκολότερα. Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν ευκολότερα να ξεχωρίζουν ποια μηνύματα έχουν αναγνώσει και ποια όχι, μετά το τελευταίο update, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Skype 6.0 για iPhone και iPad
skype για ios

Το Skype φρόντισε να προβεί και σε αναβάθμιση της εφαρμογής για iOS. Οι αλλαγές που έγιναν σε iPhone ξεκινούν με την εμφάνιση, προκειμένου να διευκολυνθούν οι χρήστες. Απλοποιήθηκε η πλοήγηση, ενώ με swipe κινήσεις οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις και να διαχειριστούν τα μηνύματά τους. Επιπλέον, απλοποιήθηκε και η διαδικασία κοινοποίησης φωτογραφιών, συνδέσμων (web  links), emoticons καθώς και της τοποθεσίας που βρίσκεται ο κάθε χρήστης κατά την διάρκεια τηλεφωνικής κλήσης ή βιντεοκλήσης. Η αναζήτηση της εφαρμογής αναβαθμίστηκε εξίσου,  με την προσθήκη καρτέλας recents για αναζήτηση σε μηνύματα και επαφές.

Το Skype για iPad απέκτησε όλα τα χαρακτηριστικά που είχε η εφαρμογή για iPhone: βελτίωση του messaging, κοινοποίηση της τοποθεσίας, αποστολή μεγάλων emoticons, προεπισκόπηση συνδέσμων, ευκολότερη αποστολή και λήψη φωτογραφιών. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι κάτοχοι των iPads θα μπορούν να πραγματοποιούν συνομιλίες τηλεφωνικές ή βίντεο σε group chats.

Κάντε λήψη των ενημερωμένων εφαρμογών για iPhone, iPad και Android.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ