Ακόμα μια αθλητική δραστηριότητα για τον Κένταυρο Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Ακόμα μια αθλητική δραστηριότητα για τον Κένταυρο Αστακού

Το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ φιλοξένησε 35 αθλητές από τους συλλόγους Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με δάσκαλο τον κ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ Χρήστο, ΑΜΣ ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ με δάσκαλο τον κ. ΜΠΕΚΟΥΛΗ Χρήστο και τον σύλλογο ORTEK ALBANIAN TEAM με δάσκαλο τον κ. TZOULIAN CACA, ο οποίος έχει διδαχθεί TAEKBONTO στην Ελλάδα, είναι μεγαλωμένος στην Αθήνα και σήμερα είναι δάσκαλος σε έναν από τους πιο δυνατούς συλλόγους της Αλβανίας και ταυτόχρονα είναι και ομοσπονδιακός προπονητής στη χώρα του.

Έφερε μαζί του επίλεκτους αθλητές- πρωταθλητές προκειμένου να προπονηθούν και να αγωνισθούν με τους Έλληνες αθλητές, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα πρωταθλήματα που θα γίνουν στη χώρα τους.

Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στις εγκατάστασεις του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και στο κλειστό στάδιο και ήταν απαιτητικές σε αγωνιστικό επίπεδο και πραγματοποιήθηκαν πρωί και απόγευμα. Έμπειροι αθλητές και των τεσσάρων συλλόγων αντάλλαξαν τεχνικές και έδωσαν δυνατούς αγώνες μεταξύ τους, μέσα σε απόλυτο κλίμα σεβασμού και άμιλλας.

Ο Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Αστακού, ευχαριστεί τους συμμετέχοντες συλλόγους για την συνεργασία και την επιλογή τους να διανύσουν ένα διήμερο τόσο αγωνιστικό όσο και ψυχαγωγικό στην πόλη μας.

Ο Δάσκαλος κ. ΤΖΟΥΛΙΑΝ CACA δήλωσε : "Αισθάνθηκα ιδιαίτερη χαρά που επισκέφθηκα την χώρα που μεγάλωσα και διδάχθηκα το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από έναν κορυφαίο Έλληνα δάσκαλο τον κ. ΤΖΙΔΗΜΟΠΟΥΛΟ Κων/νο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους που συμμετείχαν και συνεργαστήκαμε στο αγωνιστικό διήμερο. Είναι άνθρωποι με γνώση, πολιτισμό και ήθος και υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δάσκαλο κ. ΜΑΡΙΝΟ Γεώργιο για την φιλοξενία και για την συμβολή του ώστε εγώ και οι αθλητές μου να περάσουμε ένα ωραίο διήμερο στην όμορφη πόλη του Αστακού. Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο εγώ όσο και οι αθλητές μου. Ευχαριστώ……"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ