Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι - Χρυσοβίτσα - Σουπί - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Οκτωβρίου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι - Χρυσοβίτσα - Σουπί

Με χαρά διαπίστωσα χθες, πηγαίνοντας για Παλαιομάνινα, ότι το έργο της συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της πρώην επαρχίας Ξηρομέρου και συγκεκριμένα το τμήμα Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι - Χρυσοβίτσα, ήδη κατασκευάζεται από τον Δήμο Ξηρομέρου, από όπου και οι φωτογραφίες.

Χαίρομαι πραγματικά που γίνεται επιτέλους αυτό το έργο!!!!

Εύχομαι να γίνει σύντομα και το άλλο κομμάτι από Βαλόστρατο μέχρι Σουπί, το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια, που επίσης για χρόνια τώρα αποτελεί μια ανοιχτή πληγή.

Και εύχομαι η συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας να συνεχιστεί και στην αποχέτευση και στα σφαγεία και στον φωτισμό της περιοχής του κλειστού και σε άλλα έργα, προς όφελος των πολιτών και εάν αυτό γίνει θα αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.






Αστακός 15/10/2015

Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού


1 σχόλιο:

  1. Τους εργαζομενους που εφτιαξαν τον δρομο
    ποιος θα τους ευχαριστησει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad