Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον τύπο και τα βιβλία που εκδίδουν οι Αιτωλοακαρνάνες Ετεροδημότες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Οκτωβρίου 2015

Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον τύπο και τα βιβλία που εκδίδουν οι Αιτωλοακαρνάνες Ετεροδημότες

Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση - αφιέρωμα για τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα βιβλία που εκδίδουν ή εξέδωσαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του νομού μας, που εδρεύουν στην Αθήνα.

Σκοπός της εκδήλωσης, είναι να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό τις προσπάθειες των συλλόγων για την ενημέρωση και την προβολή των προβλημάτων του τόπου τους, μέσα από τις σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών που εκδίδουν.

Την καταγραφή της ιστορίας, των εθίμων, και του τοπικού γλωσσικού ιδιώματος, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες των βιβλίων τους.


Η ΠΑΝ.ΣΥ θα τιμήσει και θα βραβεύσει τους εκδότες, για τις φιλότιμες προσπάθειες και το αθόρυβο έργο που επιτυγχάνουν εθελοντικά, στην τοπική τους κοινωνία.

Θα γίνει προβολή των εντύπων, με ταυτόχρονη έκθεσή τους, έξω από την αίθουσα.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04/11/2015 ώρα 18:30 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης «Στοά του Βιβλίου» 
(Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου Αθήνα - Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο)


ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad