Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Μεταφορά χρηματικού ποσού για να πληρωθούν επιδόματα και κάρτα σίτισης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2015

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Μεταφορά χρηματικού ποσού για να πληρωθούν επιδόματα και κάρτα σίτισης

Δελτίο Τύπου

Απ. Κατσιφάρας: Ποσό 3.800.000 ευρώ μεταφέρεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για να πληρωθούν επιδόματα και κάρτα σίτισης

Αποκλειστικά και μόνο για να ανακουφιστούν χιλιάδες δικαιούχοι συμπολίτες μας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε να μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδας από τα ταμειακά διαθέσιμά της, το ποσό των 3.800.000 ευρώ προκειμένου να συμβάλλει στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και την επιδότηση της σίτισης που πιστώνεται στην Κάρτα Αλληλεγγύης, λόγω της έλλειψης ρευστότητας από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το θέμα πρόκειται να έρθει προς συζήτηση και να τεθεί προς έγκριση, εκτός ημερησίας διάταξης, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 3 το μεσημέρι στην Πάτρα (στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος»).

Από την αρχή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε και συμφώνησε στη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της στην Τράπεζα της Ελλάδας συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας μας, διασφαλίζοντας, όμως, σε κάθε βήμα της τον θεσμό της Περιφέρειας και τα χρήματα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας.
Και αυτό πράττει τώρα με την απόφασή της να μεταφέρει τα χρήματα για να πληρωθούν οι δικαιούχοι συμπολίτες μας.

«Αναλαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επειδή δεν προέχει καμία άλλη προτεραιότητα, πέραν της ανακούφισης των συμπολιτών μας. Αυτή η απόφασή μας έχει αποκλειστικά αυτό τον σκοπό. Να σταματήσει πλέον η αγωνία των δικαιούχων συμπολιτών μας που αναμένουν να λάβουν τα επιδόματα και τη δόση για την κάρτα Αλληλεγγύης. Να μπορέσουν να ανασάνουν μέσα σε πολύ δύσκολες πραγματικά ημέρες που περνά η χώρα μας» υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad