Δήλωση διαπίστωσης αδυναμίας για εκτέλεση υπηρεσιών καθαριότητας από τον Δήμο Ξηρομέρου - Το επίσημο έγγραφο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση διαπίστωσης αδυναμίας για εκτέλεση υπηρεσιών καθαριότητας από τον Δήμο Ξηρομέρου - Το επίσημο έγγραφο

Σας είχαμε ενημερώσει με παλαιότερη ανάρτηση μας, για την διαπίστωση αδυναμίας εκτέλεσης των υπηρεσιών του άρθρου 61 παρ. 1 και 2 του Ν. 3979/2011 για το έτος 2016 που δήλωσε ο Δήμος Ξηρομέρου με σχετική του απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δηλώνει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει υπηρεσίες καθαρισμών κοινοχρήστων χώρων, νεκροταφείων, ρεμάτων, αλσυλλίων, δασυλλίων, αντιπυρικών ζωνών, φρεατίων και σχαρών όμβριων υδάτων, δημοτικών κτιρίων, δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμός δεξαμενών, συντήρηση αντλιοστασίων και χλωριωτών, αποφράξεις δικτύων όμβριων, μεταφορές φερτών υλικών που προέρχονται από θεομηνίες, διότι δεν επαρκούν τόσο ο μηχανολογικός εξοπλισμός όσο και το προσωπικό που διαθέτει.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της σχετικής απόφασης 132/2015.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad