Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες για την ασφαλτόστρωση των λακκουβών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2015

Παναγιώτης Στάϊκος: Θερμές ευχαριστίες για την ασφαλτόστρωση των λακκουβών

Θερμές ευχαριστίες προς τον Συνδημότη μας Αντιπεριφερειάρχη έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κύριο Γιάννη Λύτρα, αλλά και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κυρία Χριστίνα Σταρακά και τον Περιφερειάρχη κύριο Απόστολο Κατσιφάρα, για την ασφαλτόστρωση με ταπετίδια των λακκουβών από τις ζημιές του αγωγού ύδρευσης, πολλές από τις οποίες ήταν σε στροφές και υπήρχε κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος, από το Πλατυγιάλι μέχρι το πάρκο στην είσοδο του Αστακού (εδώ ήταν ευκαιρία αφού υπήρχε το Φίνισερ και ο οδοστρωτήρας ,με μια ανάθεση από τον Δήμο στην κατασκευάστρια εταιρία με (2) χιλιάδες Ευρώ να ασφαλτοστρωνόταν και το τμήμα μπροστά στην Παιδική Χαρά και τον Παιδικό Σταθμό που υπάρχουν μεγάλες λακκούβες) !!!

Όντως η δουλειά της ασφαλτόστρωσης στο τμήμα από το Πλατυγιάλι μέχρι τον Αστακό ήταν πολύ καλή. Μακάρι η Περιφέρεια να φτιάξει έτσι και τις λακκούβες από Χρυσοβίτσα – Βαρόστρατο – Παλαιομάνινα και Βαλόστρατο Σουπί (Προς Πλατυγιάλι), όπου ο δρόμος είναι σχεδόν αδιάβατος από τις πολύ επικίνδυνες λακκούβες!!!! Όπως επίσης να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επανέναρξη των εργασιών του εργοταξίου του δρόμου Πλατυγιάλι – Αϊ Δημήτρης, γιατί η οδήγηση από Αστακό για Μεσολόγγι είναι μαρτύριο από την σκόνη και τις λακκούβες.






Αστακός 8/10/2015

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
Παναγιώτης Στάϊκος
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad