Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του βυθιζόμενου κατασχεμένου σκάφους στο λιμάνι του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Οκτωβρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του βυθιζόμενου κατασχεμένου σκάφους στο λιμάνι του Αστακού

Ύστερα από απόφαση του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ανέλκυση του βυθιζόμενου σκάφους το οποίο δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στο λιμάνι του Αστακού.

Η ανέλκυση έγινε από την εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε. που με δικά της έξοδα έφερε σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν και συνεργάστηκαν ώστε να ολοκληρωθεί η ανέλκυση του σκάφους αυτού.

Το σκάφος, εντός ολίγων ημερών, θα απομακρυνθεί από το λιμάνι του Αστακού και θα μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος που θα υποδείξουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad