Οι Αστακιώτες αθλητές στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Νοεμβρίου 2015

Οι Αστακιώτες αθλητές στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Με ιδιαίτερη χαρά θα σταθούμε σήμερα σε ένα εξαιρετικό παράδειγμα προσδιορισμού του στόχου και προσέγγισης των αποτελεσμάτων, το οποίο μας έρχεται από έναν τυπικό χώρο στον οποίον τα πάντα είναι μετρήσιμα, τον χώρο του αθλητισμού.

Ο Αστακιώτης Γαβρίλης Γρίβας για τρίτη φορά πήρε μέρος και φέτος στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 8 Νοεμβρίου και τερμάτισε με χρόνο 3:08'. Ηλικιακή κατηγορία Α 40-44/1ο μισό 01:31:33/2ο μισό 01:36:31/Γενική Κατάταξη 187/Κατάτ. Φύλου 180/Ηλικιακή Κατάτ. 51. 'Ενας πολύ καλός χρόνος και μια εξαιρετική κατάταξη!

Για όσους τον γνωρίζουν, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος χαρακτηρίζεται από τα εξής: ένας σούπερ ανταγωνιστικός και σκληρός χαρακτήρας την ώρα του αγώνα (πλην όμως πάντοτε κύριος) και ένας εξαιρετικά ήπιος άνθρωπος εκτός των αγώνων. Στην ερασιτεχνική αθλητική του καριέρα έχει να παρουσιάσει μια μακρά παράδοση επιδόσεων και επιτυχιών σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Έχει αφιερώσει στη ζωή του αναρίθμητες ώρες σε προπόνηση υψηλών απαιτήσεων, αλλά αν είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει, αυτό δεν είναι άλλο από την ικανότητά του να διοχετεύει την ενέργεια του στη σωστή κατεύθυνση.Τον αθλητισμό.

Εκτός από τον Γαβρίλη ένας ακόμη Αστακιώτης πήρε μέρος στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, για δεύτερη φορά, ο Διονύσης Μικελάτος με χρόνο 4:40'. Ηλικιακή κατηγορία Α 50-54/1ο μισό 02:06:39/2ο μισό 02:33:38/Γενική Κατάταξη 6.552/Κατάτ. Φύλου 5.677/Ηλικιακή Κατάτ. 612.

Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο συμπολίτες-αθλητές μας και τους ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και να έχουν πάντα επιτυχίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad