Σύλληψη 49χρονου αυτοκινητιστή στο Ξηρόμερο για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Νοεμβρίου 2015

Σύλληψη 49χρονου αυτοκινητιστή στο Ξηρόμερο για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών


Συνελήφθη, προχθές (23-11-2015) νωρίς το πρωί, στο 95ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 41 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη Χώρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια έλεγχων για τη καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 49χρονο να μεταφέρει με επαγγελματικό επιβατηγό όχημα (ΤΑΞΙ), ιδιοκτησίας του, τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα εισόδου και παραμονής στη Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad