Ξηρόμερο: 50χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Νοεμβρίου 2015

Ξηρόμερο: 50χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Με πυροβόλο όλο, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του χθες 50χρονος από χωριό του Ξηρομέρου και συγκεκριμένα την Παναγούλα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα και ο 50χρονος αυτοπυροβολήθηκε με περίστροφο που ανήκε στον θανόντα πατέρα του.

Η απόπειρα έγινε αντιληπτή από τους οικείους του 50χρονου, που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε πως ήταν ελαφρά τραυματισμένος στο τριχωτό της κεφαλής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρολίγον αυτόχειρας αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας. Μάλιστα κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο, αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού εκτός από το περίστροφο στο σπίτι του βρέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα 28 εκατοστών, ένας κάλυκας και 22 φυσίγγια, αλλά με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad