Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου "Άγιος Ιωάννης" στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Νοεμβρίου 2015

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου "Άγιος Ιωάννης" στον Αστακό

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν τα μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» με το τμήμα του Χορευτικό Ευηνοχωρίου που συμμετείχαν και γλέντησαν φιλοξενούμενοι στον Αστακό απ’ τον Χορευτικό Όμιλο Αστακού την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.

Μια βραδιά γεμάτη χορό, ελληνική λεβεντιά και παράδοση που όλοι μας απολαύσαμε και ευχαριστηθήκαμε.

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» με το χορευτικό του γλέντησε στον Αστακό καλεσμένοι απ’ τα "παιδιά" του χορευτικού Αστακού που μαζί είμαστε πλέον μια υπέροχη παρέα και απολαμβάνουμε τις μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ξεκούρασης και χαλάρωσης μέσα απ’ τις χορευτικές ομάδες μας έχοντας δημιουργηθεί μια ζεστή φιλία μεταξύ μας…

Να ευχαριστήσω τον Δάσκαλό μας Δημήτρη Καραβασίλη που μαζί του ζούμε μοναδικές στιγμές με το χορευτικό μας, τους καλούς μας φίλους απ’ τον Αστακό για την ζεστή τους φιλοξενία και φιλία που μας τιμούν, ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του Χ.Ο. Αστακού Γρηγόρη Ράιο και Θοδωρή Μπαμπούρη για την άψογη οργάνωσή τους.

Το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ ζει και απολαμβάνει συχνά τέτοιες υπέροχες στιγμές γιατί λειτουργεί σαν ομάδα και έχει κερδίσει με την αξία του τον σεβασμό και την αγάπη όλων, τόσο στις μεγάλες εκδηλώσεις που έχει συμμετάσχει όσο και στις εκδρομές και γλέντια που παρευρίσκεται σαν τμήμα του Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».

Όλα τα «παιδιά» αυτά μαζί με τον Δάσκαλό τους Δημήτρη Καραβασίλη, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό που κάνουν, έχοντας προβάλλει τον τόπο μας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με δικό τους κόπο, ιδρώτα και έξοδα...

πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad