Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κο Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ερωτόκριτος Γαλούνης την Παρασκευή 6-11-2015 και ώρα 16:00 μ.μ. στην Αθήνα, στο γραφείο του κου Υπουργού.

Ο κος Γαλούνης ενημέρωσε τον κο Κουρουμπλή για όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο Ξηρομέρου.

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τον Δήμαρχο και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση και την λύση των προβλημάτων. Εξ' άλλου ο κος Κουρουμπλής είναι γνώστης όλων των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος, και λόγω της καταγωγής του, αλλά και λόγω ότι υπήρξε πολλά χρόνια Βουλευτής Αιτ/νίας.

Ο κος Κουρουμπλής αφού έδωσε ΑΜΕΣΗ λύση σε ορισμένα αιτήματα, όπως την χρηματοδότηση του Δήμου για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, διαβεβαίωσε τον κο Γαλούνη ότι θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις για την προώθηση και την λύση των προβλημάτων αυτών.

Ακολούθησε κοινή συνάντηση του Υπουργού, με τον Δήμαρχο και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια, και τα οποία μπορούν να λυθούν σε συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Ο κος Γαλούνης ευχαρίστησε θερμά τον κο Κουρουμπλή, τόσο για την υποδοχή, όσο και την αμέριστη στήριξη που προσφέρει στον Δήμο Ξηρομέρου.

Ευχαρίστησε επίσης την Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας κα Σταρακά για την κοινή συνάντηση που είχαν με τον κο Κουρουμπλή, καθώς επίσης και για την προσωπική της βοήθεια στην λύση των προβλημάτων του Δήμου Ξηρομέρου.
 


1 σχόλιο:

  1. Να θυμηθούμε λίγο πριν πολλά χρόνια εν έτη 1977 ότι υπουργός εσωτερικών ήταν ο αείμνηστος Χριστόφορος Στράτος από τότε μέχρι σήμερα που ο κ Κουρουμπλής μας ξαναέκανε υπερήφανους για την άξια θέση που έχει , και που βοηθά τον Αστακό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad