Σε τίτλους :
Αρχική » » Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Φυτειών

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Φυτειών

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, 21:40 | 0 σχόλια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ KAI ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Φυτειών, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ευγενική προσφορά των εκδοτικών οίκων ΑΑ ΛΙΒΑΝΗΣ και ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με την οποία στηρίζεται η προσπάθεια του συλλόγου να είναι δίπλα στα παιδιά του σχολείου μας, καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους. Έτσι και με την δική τους συμβολή μπορέσαμε να εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη του σχολείου μας με το πολύτιμο υλικό που μας προσφέρθηκε.

Η πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας, αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε τα μέσα για ποιοτικότερη λειτουργία του σχολείου μας με ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε.


Με εκτίμηση
Εκ του Δ.Σ.


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA