Εξαιρετική η παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από την ΕΛΕΠΑΠ και την Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Εξαιρετική η παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από την ΕΛΕΠΑΠ και την Θεατρική Ομάδα Αιτωλικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια εξαιρετική παράσταση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 01/11/2015 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με διοργανωτές την ΕΛΕΠΑΠ και την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού στην εξαιρετική κωμωδία του Νηλ Σάιμον «Οι Ηλίθιοι» σε σκηνοθεσία Διονυσίας Ολιβώτου.

Η θεατρική ομάδα του Αιτωλικού για τρίτη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ και πρόσφερε στο κοινό που παρακολούθησε την παράσταση άφθονο γέλιο.

Την παράσταση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας κα Χριστίνα Σταρακά η οποία συνεχάρη την Ομάδα του Αιτωλικού και προσέφερε σε όλους τους συντελεστές λουλούδια.

Η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά της για την ενίσχυση του έργου της. Ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου, τον καλλιτεχνικό Δ/ντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κύριο Νικόλαο Καραγιώργο, τους τεχνικούς του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κ. Βελτσίστα και κ. Παπαδάκη.

Επίσης, τη θεατρική ομάδα του Αιτωλικού που είναι αρωγός σε κάθε μας κάλεσμα, το ανθοπωλείο του Χρ. Πιστιόλη, τον κ. Δ. Δάσιο – Επιγραφές STABA, τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟ ΤV, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.


                                         Ο Πρόεδρος                  Η Γραμματέας
                               Επαμεινώνδας Τάνταρος    Λαμπρινή Κολοβού 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ