Νέα επιτυχία του συλλόγου "Κένταυρος Αστακού" στο Taekwondo - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Νοεμβρίου 2015

Νέα επιτυχία του συλλόγου "Κένταυρος Αστακού" στο Taekwondo

- ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ TAEKWONDO
- ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ οι Αθλητές ΤΣΑΡΚΟΣ Παναγιώτης και ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Χριστίνα πήραν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα


Για μια ακόμη φορά ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ παρών στις επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας TAEKWONDO. Αυτή τη φορά συμμετείχε με 5 αθλητές στους προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν την 31-10-2015 και 1-11-2015 στη Χαλκίδα, διεκδικώντας την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων.

Οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο αγώνων, κατάλληλα προετοιμασμένοι, πραγματοποίησαν όλοι τους πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ο οποίος, παρόλο που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου στον πρώτο αγώνα. Ο αθλητής ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης, κερδίζοντας δύο αγώνες, ηττήθηκε στον τελικό για την πρόκριση. Ομοίως, στον τελικό για την πρόκριση, ηττήθηκε η αθλήτρια ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά από την περσινή πρωταθλήτρια σε ένα φοβερό ντέρμπι και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ, έξι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Ξεχωριστή επιτυχία αποτελεί η είσοδος στους οχτώ του αθλητή ΤΣΑΡΚΟΥ Παναγιώτη, ο οποίος σε μια πάρα πολύ δύσκολη κατηγορία κιλών και ενώ ήταν από τους πιο άπειρους στην κατηγορία του, πραγματοποίησε σημαντικές νίκες φτάνοντας στον τελικό, ο οποίος εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι, έληξε ισόπαλος και στην παράταση ο αθλητής του Αστακού βγήκε νικητής.

Ο Δάσκαλος κ. ΜΑΡΙΝΟΣ Γεώργιος δήλωσε σχετικά: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των Αθλητών μου. Συμμετείχαν σε ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα αντιμετωπίζοντας πολύ δυνατούς αντιπάλους. Αυτό που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα πέραν από το εισιτήριο που πήραν οι αθλητές μου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τον τερματισμό τους στους οχτώ καλύτερους της Νοτίου Ελλάδος, είναι η συγκέντρωση, η δίψα για διάκριση που έβλεπα στα μάτια τους και το ότι εφάρμοσαν αυτά που είχαμε δουλέψει στην προετοιμασία. Συγχαρητήρια στους Αθλητές μου και εύχομαι καλή συνέχεια. Ευχαριστώ.».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad