Κατοχή Αιτ/νίας: Συνελήφθη 46χρονος για διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή λαθραίου καπνού και πυρομαχικών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Δεκεμβρίου 2015

Κατοχή Αιτ/νίας: Συνελήφθη 46χρονος για διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή λαθραίου καπνού και πυρομαχικών

Συνελήφθη χθες (22-12-2015), στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 46 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία «κακουργηματικού χαρακτήρα», για διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή λαθραίου καπνού και πυρομαχικών. 

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία, ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 46χρονου στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, όπου μεταξύ άλλων βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
  • 1.851 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • 1.227 γραμμάρια λαθραίου καπνού
  • Τέσσερις τρίφτες κάνναβης
  • Οκτώ φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
  • Ένα κινητό τηλέφωνο


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad