Παρέμβαση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» για μία υπερβολική διάθεση πίστωσης του Νομικού Προσώπου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Δεκεμβρίου 2015

Παρέμβαση της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» για μία υπερβολική διάθεση πίστωσης του Νομικού Προσώπου

Στη προηγούμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου, υπήρχε διάθεση πίστωσης για συντήρηση και επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών της τάξης των 7.380 €, σε δυο δόσεις για ένα χρόνο.
 
Η Συμπολιτεία καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα, διότι και υπερβολικό έδειχνε το ποσόν και οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν αξιολογήθηκαν επαρκείς.
 
Από έρευνα που κάναμε τις επόμενες ημέρες για να ενημερωθούμε, διαπιστώσαμε ότι:
Στον Παιδικό Σταθμό της Κανδήλας
1) Το φωτοτυπικό λειτουργεί,
2) φαξ δεν υπάρχει και
3) ο υπολογιστής είχε δοθεί για επισκευή.
Στον Παιδικό Σταθμό του Αστακού
1) Φαξ δεν λειτουργεί,
2) το φωτοτυπικό αυτή την περίοδο δεν λειτουργεί και
3) είχαν δυο υπολογιστές, έναν που λειτουργούσε και έναν με προβλήματα. Αυτόν που λειτουργούσε τον πήραν στο Δημαρχείο, ο άλλος είναι ανενεργός και αποσυνδεδεμένος.
Στον Παιδικό Σταθμό των Φυτειών
1) Φαξ λειτουργεί,
2) το φωτοτυπικό λειτουργεί και
3) υπολογιστής δεν υπάρχει και έχει δοθεί η υπόσχεση για αγορά υπολογιστή πριν δυο μήνες.
Συνεπώς ψηφίστηκε να διατεθούν πάνω από επτά χιλιάδες ευρώ για εξυπηρέτηση αναγκών που δεν υφίστανται. Για να συντηρήσεις και να επισκευάσεις υπολογιστές πρέπει να τους έχεις. Αν δεν έχεις και βγαίνουν πιστώσεις, κάπου αλλού πηγαίνουν τα χρήματα. Όσον αφορά τη συντήρηση και επισκευή των δικτύων καλύτερα να μη μιλήσουμε, γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
 
Αναδεικνύομαι ένα πρόβλημα για το οποίο η σημερινή δημοτική αρχή εγκαλούσε την προηγούμενη, αλλά δυστυχώς συνεχίζεται και μάλιστα όλο και πιο έντονα και αυτό είναι οι απ' ευθείας αναθέσεις καθώς και τα υπέρογκα ποσά που διατίθενται για έργα λίγο έως πολύ ανύπαρκτα.
 
Επειδή βαρεθήκαμε να προειδοποιούμε τους διοικούντες για τα ίδια και τα ίδια θέματα και επειδή κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε γραφικοί, αλλάζουμε τροπάρι και θα δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος.
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad