Πέρασε και από τον Λαγκαδά ο Αίολος Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Δεκεμβρίου 2015

Πέρασε και από τον Λαγκαδά ο Αίολος Αστακού

Ο Αίολος Αστακού εμφανίστηκε εξαιρετικά προετοιμασμένος για ένα ακόμη παιχνίδι, κάμπτοντας την αντίσταση του Ερμή Λαγκαδά με 76-60, όντας η πρώτη ομάδα που περνάει από την έδρα του Ερμή!

Παρότι αγωνίζονταν σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, οι παίκτες ακολούθησαν ιδανικά το πλάνο του Μιχάλη Κουταλιανού, ήταν αποφασιστικοί και δυναμικοί στην άμυνα, υπομονετικοί και μετρημένοι στην επίθεση, με αποτέλεσμα να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και να μην κινδυνεύσουν ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Ο αντίπαλος ήταν εξαιρετικά σκληρός και ανταγωνιστικός, ωστόσο ο Αίολος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, έχοντας πέντε παίκτες (Βασίλη Κιτσούλη, Νίκο Κατσαρέ, Νίκο Κακλαμάνο, Γιώργο Μπρόζο & Τάσο Χαρισμίδη) με διψήφιο αριθμό πόντων.

Η ομάδας του Αστακού παραμένει αήττητη με 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την επόμενη αγωνιστική έχει στη Βόνιτσα το μεγάλο ντέρμπι με τη συγκάτοικό της στην κορυφή, Α.Ε. Λάρισας…

Δεκάλεπτα: 17-20, 31-36, 40-58, 60-76.

Ερμής Λαγκαδά (Αγγέλης): Καϊκλής, Μήνου, Αβοκάντος, Ελευθεριάδης, Ακεψιμαΐδης 11 (1), Γεωργιάδης 2, Νότης 3, Παρίτσης 11 (3), Πιλκούδης 4, Βενετίδης, Γκαμούρας 21, Καντάρκος 8 (2).

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 11 (2), Καλισώρας, Μπεκατώρος, Μακρής, Παππάς 4, Κατσαρές 15, Θανόπουλος 2, Κακλαμάνος 13 (3), Κιτσούλης 16, Καλαντζής, Χαρισμίδης 10, Ψωμάς-Λυμπάρης 5.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad