Πήρε το ντέρμπι ο Αίολος - Μόνος πρώτος στην βαθμολογία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Δεκεμβρίου 2015

Πήρε το ντέρμπι ο Αίολος - Μόνος πρώτος στην βαθμολογία

Ήταν ίσως το πιο δυνατό τεστ για τον Αίολο Αστακού. Η ημέρα της κρίσης είχε φτάσει. Αντίπαλος η αήττητη ΑΕΛ. Οι παίκτες όμως του Μιχάλη Κουταλιανού και πάλι απάντησαν με τον κατάλληλο τρόπο. Με εμφατική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νίκη.

Αίολος Αστακού- ΑΕΛ 69-57

Στο κατάμεστο κλειστό της Βόνιτσας οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 9-11 με τρίποντα των Πολίτη και Σαριμπαλίδη. Όσο πέρναγε όμως η ωρα ο Αίολος πήρε το momentum του παιχνιδιού και με τους Παππά- Κιτσούλη να κάνουν τα πάντα σε αυτό το διάστημα στο αγωνιστικό χώρο προηγήθηκε στο ημίχρονο με 38-29.

Στο δεύτερο μέρος ο Αίολος επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του. Με την Τριάδα Κιτσούλη-Μπρόζο-Χαρισμίδη είχε την δυνατότητα να αλλάζει στα σκριν των φιλοξενούμενων, ενώ και στην επίθεση υπήρξε καλύτερη κυκλοφορία. Η ΑΕΛ είχε πλάνο στο παιχνίδι της αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εμφανής. Μοναδική σταθερή απειλή ηταν ο Μαλτέσιος με το post up παιχνίδι του ενώ επιθετικές εξάρσεις ειχαν και οι Κουτίνας-Πολίτης και κάποια καλά τελειώματα ο Τσούτσος.

Δίκαια ήρθε λοιπόν το τελικό 69-57 με τον Αίολο να συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνος πλέον και την ΑΕΛ να είναι ενα βαθμό πίσω.

Πρώτοι σκόρερ για τον Αίολο οι Κιτσούλης και Μπρόζος με 15 ενώ ο Παππάς είχε 14 και ο Χαρισμίδης που κέρδισε πολλές μάχες μέσα στο καλάθι 12. Απο την ΑΕΛ ο Μαλτέσιος σημείωσε 17 ενώ 10 ειχαν οι Τσούτσος και Κουτίνας και 8 ο Πολίτης.

Δεκάλεπτα: Α:20-16 Β:18-13 Γ:17-14 Δ:14-14

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 15(3), Καλισώρας,Μπεκατώρος, Παππάς 14(1),Κατσαρές 7, Θανόπουλος, Κακλαμάνος 2, Κιτσούλης 15(1),Καλατζής,Λυμπάρης 4, Μακρής

ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): Τζήμας, Αθανασόπουλος 2, Σαριμπαλίδης 6(2), Παπαϊωάννου, Τσούτσος 10, Κουτίνας 10(2), Παπανικολάου 4, Μαλτέσιος 17, Πολίτης 8, Παπακώστας, Φιλιππόπουλος

Μιχάλης Σταμουλάκης (Basket247)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad