Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση δυο ανδρών στην Πεντάλοφο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Ιανουαρίου 2016

Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση δυο ανδρών στην Πεντάλοφο

Σε κινητοποίηση βρίσκεται η αστυνομία μετά την δήλωση εξαφάνισης δυο ανδρών στην Πεντάλοφο. Πρόκειται για τον Ιωάννη Κορδώση από την Πεντάλοφο και τον Παλαιομανιώτη Βασίλη Γρατσάνη του Κων/νου.

Οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο μέχρι τις 4:30 το πρωί και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητό τους να φύγουν. Από εκείνη την ώρα δεν έχουν δώσει σημεία ζωής και οι οικογένειές τους δήλωσαν εξαφάνιση σήμερα αργά το απόγευμα. Επέβαιναν σε ένα μαύρο Toyota Corolla με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885.

Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί για την αναζήτησή τους ενώ στην έρευνα συμμετέχει και η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου. Όποιος γνωρίζει κάτι ας το δηλώσει άμεσα στις αρμόδιες αρχές ή στα τηλ. 26320 41163, 6937 097075, 6981 227424 και 6944 271647.









ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Ώρα 09:30 π.μ.
Άκαρπες είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών.

Στην περιοχή είχε φθάσει από χτες κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα που ειδικεύεται σε τέτοιες αναζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ενταθούν οι έρευνες μόλις πέσει η στάθμη του νερού στον Αχελώο (έχουν κλείσει το φράγμα) όπου και εστιάζεται το ενδιαφέρον των Αρχών για την εύρεση περισσότερων στοιχείων...

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Ώρα 10:30 π.μ.
Οι αναζητήσεις εστιάζονται στην περιοχή του Νεοχωρίου όπου φαίνεται να χάνεται το σήμα της κινητής τηλεφωνίας των δύο αγνοούμενων μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος αυτοκινήτου που να μαρτυρά τροχαίο ατύχημα ή εκτροπή, ενώ η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Η ομάδα διάσωσης του Μεσολογγίου αυτή την ώρα κάνει αναζητήσεις στην παραποτάμια περιοχή από Πεντάλοφο μέχρι Παλαιομάνινα. Πληροφορίες λένε ότι οι δυο αγνοούμενοι φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο της Πενταλόφου θέλησαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στο Νεοχώρι.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Ώρα 15:35 π.μ.
Άκαρπες μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο αγνοούμενων. Από νωρίς το μεσημέρι στις έρευνες συμμετέχουν και δύτες της ΕΜΑΚ Πάτρας σε σημεία του ποταμού Αχελώου που θεωρούν ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο ίχνος των δυο νέων ανδρών που εξαφανίστηκαν νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Σκάφος της ΕΜΑΚ ερευνά τον ποταμό σε όλο του το μήκος ενώ οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αιτωλίας με επικεφαλής τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α. Ανδρικόπουλο και τον Διευθυντή της Α.Δ. Αιτωλίας Ν. Κοτρωνιά χτενίζουν όλη την περιοχή. Επί ποδός βρίσκεται και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, καθώς και ο Ομάδα Διάσωσης αλλά και πολίτες.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι άκαρπες.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad