Τραγική εξέλιξη: Εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο νέοι που αγνοούνταν - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιανουαρίου 2016

Τραγική εξέλιξη: Εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο νέοι που αγνοούνταν


Έπειτα από σχεδόν τρεις ημέρες ερευνών, το θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο νέων από την Αιτωλοακαρνανία είχε το χειρότερο δυνατό τέλος. Ο 35χρονος Βασίλης και ο 40χρονος Γιάννης εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους το οποίο βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι.

Περίπου στις 16:30 το απόγευμα της Δευτέρας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα ξεκίνησε τη νεκροψία-νεκροτομή στον Βασίλη Γρατσάνη. Όπως αποφάνθηκε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Βασίλη οφείλεται σε πνιγμό, ενώ ο άτυχος νέος είχε εκχυμώσεις στα γόνατα και στις κνήμες.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του Γιάννη Κορδόση θα ξεκινήσει περίπου στις 19:00 το απόγευμα.


Το όχημα εντοπίστηκε από περαστικό 

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες εντοπίστηκε σε βάθους δύο μέτρων αρδευτικό κανάλι του Αχελώου, δίπλα στο δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή, από έναν περαστικό που το είδε μέσα στο κανάλι.

Λίγο μετά μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά των δύο φίλων, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας. Στη συνέχεια η Πυροσβεστική απλά ολοκλήρωσε την επιχείρηση της ανάσυρσης του οχήματος. Μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και τα δύο πτώματα των αντρών, ενώ λίγα λεπτά μετά την μία το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης.


Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτηματικά που βασανίζουν τους συγγενείς και τους φίλους των δύο ανδρών.











Κρίσιμα ερωτήματα
 
Το πρώτο έχει να κάνει με το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Το αρδευτικό κανάλι ήταν πολύ κοντά σε σπίτια και προκαλεί εντύπωση πώς πέρασαν τόσες μέρες για να το ανακαλύψουν.

Στο σημείο που φαίνεται να βγήκε το αυτοκίνητο από το δρόμο ήταν μια ευθεία και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχει κάποιο ίχνος που να προδίδει, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, τροχαίο ατύχημα.

Στοιχεία όπως το πώς έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε ένα σημείο που δεν κρίνεται επικίνδυνο (ο δρόμος στο σημείο εκείνο δεν έχει στροφές - είναι ευθεία) και πώς βρέθηκαν να πέφτουν μέσα στο αρδευτικό κανάλι, θα κληθεί να ερευνήσει η Αστυνομία.

Την ίδια στιγμή, ένα δεύτερο ερώτημα που είναι ακόμη πιο βασανιστικό είναι πώς κατέληξαν οι δύο φίλοι.

Αν δηλαδή ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος και προήλθε από την πτώση του αυτοκινήτου στο αρδευτικό κανάλι ή αν τραυματίστηκαν από αυτήν και έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στο στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο, μην μπορώντας να καλέσουν σε βοήθεια.  Και αν ισχύει το δεύτερο, για πόσο διάστημα έμειναν έτσι εγκλωβισμένοι.

Σε αυτό ακριβώς το ερώτημα είναι που θα απαντήσει η ιατροδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας - νεκροτομής.

Ένα τρίτο ερώτημα είναι το πώς οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, δεν άκουσαν τίποτα από την πρόσκρουση και την πτώση του αυτοκινήτου στο κανάλι.

Τέλος θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξει από πλευράς των Αρχών και μια μηχανολογική εξέταση του αυτοκινήτου, για να διαπιστωθεί αν η πτώση στο κανάλι οφείλεται σε οδηγικό λάθος ή αν κάποιο αιφνίδιο μηχανικό πρόβλημα έγινε αιτία ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να καταλήξει στο βάθους δύο μέτρων κανάλι.




 
Δείτε την τοποθεσία που βρέθηκε το αυτοκίνητο καθώς επίσης και την ανάσυρσή του

 

πηγή  / φωτογραφίες: zougla.gr, onairnews.gr, aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad