Μεσολόγγι: Χωρίς ακτινογραφίες οι ασθενείς του νοσοκομείου λόγω βλάβης του ακτινολογικού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Μεσολόγγι: Χωρίς ακτινογραφίες οι ασθενείς του νοσοκομείου λόγω βλάβης του ακτινολογικού

Χωρίς ακτινολογικό εργαστήριο είναι εδώ και αρκετές ημέρες το νοσοκομείο Μεσολογγίου αφού στο εργαστήριο του ισογείου το μηχάνημα δεν έχει φιλμ, ενώ στο εργαστήριο του υπογείου, υπάρχει φιλμ αλλά έχει πάθει βλάβη το μηχάνημα.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης ακτινογραφιών και οι γιατροί να αναγκάζονται να δουν τα ευρήματα των ασθενών τους μόνο στην οθόνη του υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι ο ασθενής δεν μπορεί να πάρει την ακτινογραφία για το αρχείο του ιστορικού υγείας του. Οι εκτυπώσεις που γίνονται είναι ελάχιστες και μόνο σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις με τον κίνδυνο να υποστεί ολοκληρωτική βλάβη το μηχάνημα.

Επισκευή και προμήθεια φιλμ δεν φαίνεται να γίνεται άμεσα, καθώς δεν έχει υπογραφεί σύμβαση με τον εκπρόσωπο της εταιρείας που επισκευάζει τα μηχανήματα, οπότε θα προτιμηθούν πρώτα όσοι έχουν υπογράψει σύμβαση και όποτε έχουν διαθέσιμο χρόνο οι τεχνικοί θα επισκεφθούν και το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Το θετικό είναι ότι κάθε μήνα καλύπτονται πέντε εφημερίες επιπλέον στον ακτινολογικό τομέα από μια γιατρό που έρχεται από νοσοκομείο της Πάτρας στο Μεσολόγγι.

πηγή 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ