Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου ο Απόστολος Πανταζής - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου ο Απόστολος Πανταζής

Κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε πέρασε περίπου ενάμισης χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας σαν νέα Δημοτική Αρχή.

Από τη θέση του Αντιδημάρχου, πιστεύω ότι συνέβαλα όσο μπορούσα στην οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου που είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επειδή σήμερα ο Δήμος μας βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση, και λόγω επαγγελματικών μου ασχολιών, παρακαλώ όπως με απαλλάξετε από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου και αναθέσετε τα καθήκοντα σε άλλο συνάδελφό μας.

Αγαπητέ μου Δήμαρχε,

Σου γνωρίζω ότι θα διατηρήσω τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη λύση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σου, θα έχεις την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μου, θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο σου.

Δηλώνω ότι θα είμαι δίπλα στη Δημοτική Αρχή, στο Δημοτικό Συμβούλιο και πάνω από όλα θα είμαι μαζί και διπλά στους πολίτες του Δήμου μας.


Με εκτίμηση,
Πανταζής Ν. Απόστολος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ