Σε τίτλους :
Αρχική » » Βασιλόπουλο: Κρέμασαν αλεπού σε πινακίδα!

Βασιλόπουλο: Κρέμασαν αλεπού σε πινακίδα!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016, 17:03 | 0 σχόλια

Στην άκρη του δρόμου στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου, ένας ευαίσθητος φίλος μας, εντόπισε σήμερα το πρωί μια αλεπού νεκρή που κάποιος κρέμασε στην πινακίδια του Κ.Ο.Κ.

Ο φίλος μας σταμάτησε, φωτογράφισε το κρεμασμένο ζώο και οργισμένος μας γράφει:

«Στο δρόμο προς Βασιλόπουλο, σήμερα το πρωί αντίκρισα αυτό το θέαμα!!!!! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω σχόλια η ίδια η εικόνα μιλάει από μόνη της... Είμαστε αυτό που θέλουμε να είμαστε, σε αυτή τη χώρα ο καθένας μας, χωριστά, και μας αξίζει αυτό που πραγματικά αξίζουμε τελικά!!».

Η φωτογραφία είναι μια ατράνταχτη απόδειξη του πως αντιμετωπίζουμε αυτά τα πλάσματα στο τόπο μας και καλούμε τις τοπικές αρμόδιες υπηρεσίες να ερευνήσουν το γεγονός με σκοπό την τιμωρία των υπαιτίων και την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον...
 


πηγή


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA