Ανακοίνωση της κας Κωνσταντίνας Σαμαρά για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση της κας Κωνσταντίνας Σαμαρά για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ξηρομέρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Για την υπόθεση στην οποία φέρεται ότι κατηγορείται ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Γαλούνης Ερωτόκριτος, θα αναμένουμε να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, σεβόμενοι τη λειτουργία των θεσμών της χώρας.

Το πρώτιστο που οφείλουμε να γνωρίζουμε και να σεβόμαστε, είναι το τεκμήριο της αθωότητας, που ισχύει για όλους.

Ελπίζουμε και ζητούμε τη τάχιστη δικαστική διαλεύκανση της υπόθεσης.

Είναι λυπηρό όμως για τη παράταξή μας και κυρίως για τον περήφανο λαό του Ξηρομέρου να βρίσκεται αυτές τις ημέρες, ο Δήμος μας σε Πανελλήνια αρνητική δημοσιότητα, λόγω της ασκηθείσας ποινικής δίωξης εκ μέρους του Εισαγγελέα στον νυν Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Δήμαρχο Αλυζίας.

Ευελπιστούμε και αναμένουμε εκδήλωση ενεργειών από πλευράς του κου Δημάρχου και δημοτικής αρχής , για αποσυμφόρηση του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην εικόνα της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου μας. Ο Δήμος μας πρέπει και μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής που τόσο έχει ανάγκη.

Η Αρχηγός της Μείζονος αντιπολίτευσης
Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωστούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad