Σε τίτλους :
Αρχική » » Συμπολιτεία Ξηρομεριτών - Ημερίδες με θέμα: «Συλλογικές δράσεις αγροτών, η μοναδική ακτίνα ανάπτυξης του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της χώρας μας»

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών - Ημερίδες με θέμα: «Συλλογικές δράσεις αγροτών, η μοναδική ακτίνα ανάπτυξης του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της χώρας μας»

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016, 13:13 | 0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 6/2 και 7/2 οι ημερίδες με θέμα: «Συλλογικές δράσεις αγροτών, η μοναδική ακτίνα ανάπτυξης του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα της χώρας μας» που διοργάνωσε Συμπολιτεία Ξηρομεριτών σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ξηρομέρου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ξηρομέρου.

Κύριος εισηγητής ήταν ο κ. Μπλάτσιος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γεωργική Ανάπτυξη, ο οποίος στην εισήγηση του αναφέρθηκε λεπτομερώς σε θέματα που απασχολούν τους αγροκτηνοτρόφους παραγωγούς, όπως η σύσταση ομάδας παραγωγών και τα οφέλη που προκύπτουν από την πρακτική αυτή και έχουν να κάνουν με την προώθηση των παραγόμενων προϊόντων στις αγορές, την μείωση του κόστους παραγωγής κ.α.

Ακολούθησε εποικοδομητική διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους παραγωγούς δεχόμενος ερωτήσεις και δίνοντας απαντήσεις.

Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην Συμπολιτεία Ξηρομεριτών όσο και στον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ξηρομέρου για αυτή την πρωτοβουλία, γιατί είναι αλήθεια ότι υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης στους αγροκτηνοτρόφους και κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση μόνο θετική συμβολή έχει.


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA