Σε τίτλους :
Αρχική » , » Το βίντεο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για την τηλεϊατρική Vodafone στον Αστακό

Το βίντεο της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για την τηλεϊατρική Vodafone στον Αστακό

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016, 12:13 | 0 σχόλια

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, το οποίο υλοποιείται για 11η συνεχή χρονιά, εφαρμόζεται σε 100 απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές σε όλη τη χώρα.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής αξιοποιεί τις απεριόριστες δυνατότητες που παρέχει το δίκτυo της Vodafone και η τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας και έχει στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Παρέχει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 500.000 κατοίκους των περιοχών αυτών να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους.

Δείτε το βίντεο που πρόβαλλε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, όπου ο ιατρός κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης εξηγεί τις λεπτομέρειες εφαρμογής του προγράμματος....


 
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA