Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "Αστακιώτικο Καρναβάλι 2016" - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το "Αστακιώτικο Καρναβάλι 2016"

Με μεγάλη επιτυχία και σε ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκε το «Αστακιώτικο Καρναβάλι 2016» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου στον Αστακό.

Άρματα και καρναβαλιστές, μια πανδαισία χρωμάτων, κατέκλεισαν τους δρόμους του Αστακού και με τη συνοδεία των ήχων των τραγουδιών στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτυ.

Για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση συνεργάστηκαν ο Δήμος Ξηρομέρου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», η Δημοτική Κοινότητα Αστακού και η Καρναβαλική Επιτροπή.

Βέβαια δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τις Ιχθυοκαλλιέργειες ΝΗΡΕΑΣ και τον επιχειρηματία και πρώην Αντιδήμαρχο του Δήμου Ξηρομέρου κ. Πανταζή Απόστολο που συνέβαλαν οικονομικά στην εκδήλωση του καρναβαλιού.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γυναικών Αστακού και τον Εμπορικό Σύλλογο Αστακού για την συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο για να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη εκδήλωση του Αστακιώτικου Καρναβαλιού.

Να συγχαρούμε ακόμη την Ένωση Αστακηνών και το Σύλλογο Χοβολιωτών για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν 3ήμερη εκδρομή από την Αθήνα σε Αστακό και Μύτικα, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να παρακολουθήσει το καρναβάλι και να συμμετέχει σε αυτό.

Χρόνια Πολλά, Καλή Σαρακοστή
Και του χρόνου με μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Αστακού
Καλλισώρας Νικόλαος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ