Σε τίτλους :
Αρχική » » Μύτικας: Ξεριζώθηκε τεράστια λεύκα κλείνοντας τον δρόμο!

Μύτικας: Ξεριζώθηκε τεράστια λεύκα κλείνοντας τον δρόμο!

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016, 16:58 | 0 σχόλια

Οι ισχυροί νοτιάδες που επικράτησαν το απόγευμα στο Ιόνιο είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεριζωθεί μια τεράστια λεύκα στην επαρχιακή οδό Αστακού - Μύτικα - Βόνιτσας, λίγο μετά το νεκροταφείο του Μύτικα, και να κλείσει το δρόμο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Τελικά με παρέμβαση του Δήμου Ξηρομέρου το τεράστιο δένδρο απομακρύνθηκε από το δρόμο και η επαρχιακή οδός δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. Πρέπει να πούμε όμως ότι από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε ακόμα και να θρηνήσουμε θύματα. Απλά εκείνη την στιγμή έτυχε να μην περνάει κάποιο αυτοκίνητο γιατί όλοι φανταζόμαστε τι θα είχε συμβεί αν το καταπλάκωνε η λεύκα...

Στο σημείο εκείνο μετά την διασταύρωση του Μύτικα οι λεύκες είναι τεράστιες και άκρως επικίνδυνες σε κάθε κακοκαιρία.

Θα πρέπει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (επαρχιακή οδός) να επέμβει και τα κόψει τα πανύψηλα δέντρα σε χαμηλότερο σημείο. Όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Βασίλης Μουρκούσης ήδη έχει στείλει έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας οι όποιες άμεσα θα πρέπει να στείλουν συνεργείο για να προλάβουμε τα χειρότερα.

ΦΩΤΟ: Βασίλης Ζέππος


πηγή

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA