Μύτικας: Ξεριζώθηκε τεράστια λεύκα κλείνοντας τον δρόμο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαρτίου 2016

Μύτικας: Ξεριζώθηκε τεράστια λεύκα κλείνοντας τον δρόμο!

Οι ισχυροί νοτιάδες που επικράτησαν το απόγευμα στο Ιόνιο είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεριζωθεί μια τεράστια λεύκα στην επαρχιακή οδό Αστακού - Μύτικα - Βόνιτσας, λίγο μετά το νεκροταφείο του Μύτικα, και να κλείσει το δρόμο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Τελικά με παρέμβαση του Δήμου Ξηρομέρου το τεράστιο δένδρο απομακρύνθηκε από το δρόμο και η επαρχιακή οδός δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία. Πρέπει να πούμε όμως ότι από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε ακόμα και να θρηνήσουμε θύματα. Απλά εκείνη την στιγμή έτυχε να μην περνάει κάποιο αυτοκίνητο γιατί όλοι φανταζόμαστε τι θα είχε συμβεί αν το καταπλάκωνε η λεύκα...

Στο σημείο εκείνο μετά την διασταύρωση του Μύτικα οι λεύκες είναι τεράστιες και άκρως επικίνδυνες σε κάθε κακοκαιρία.

Θα πρέπει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (επαρχιακή οδός) να επέμβει και τα κόψει τα πανύψηλα δέντρα σε χαμηλότερο σημείο. Όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ. Βασίλης Μουρκούσης ήδη έχει στείλει έγγραφο στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας οι όποιες άμεσα θα πρέπει να στείλουν συνεργείο για να προλάβουμε τα χειρότερα.





ΦΩΤΟ: Βασίλης Ζέππος


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad