Χρυσή Αυγή: Σύλληψη πρώην δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για διακίνηση λαθρομεταναστών! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαρτίου 2016

Χρυσή Αυγή: Σύλληψη πρώην δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για διακίνηση λαθρομεταναστών!

Στη σύλληψη του Γιώργου Πρεβεζάνου, πρώην δημάρχου Μεσολογγίου με την Νέα Δημοκρατία, και άλλων προχώρησαν οι αρχές, με φόντο μία περίεργη υπόθεση διακίνησης λαθρομεταναστών.

Στην άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για την υπόθεση διακίνηση μεταναστών από το αεροδρόμιο της αερολέσχης Μεσολογγίου.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν πλέον οι εννέα κατηγορούμενοι, ανάμεσα του και ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου με την υποστήριξη της νουδούλας, είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το οικονομικό όφελος και μεταφορά ή διευκόλυνση μεταφοράς αλλοδαπών τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.



Την υπόθεση της διακίνησης μεταναστών στην Ιταλία με μικρά αεροπλάνα ανέλαβε να ερευνήσει ανακριτής, ενώ παράλληλα εξακολουθούν να καταζητούνται τέσσερις εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, τρεις Ιταλοί κι ένας Έλληνας.

Θα αναζητηθούν άραγε ποινικές ευθύνες στην... κορυφή της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης για να δούμε πως συνδέονται οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας υπέρ των «ανοιχτών συνόρων», ώστε να έχουν... πελατεία τέτοια κυκλώματα, με το ίδιο το κύκλωμα που θησαύριζε μεταφέροντας λαθρομετανάστες;

Πάντως για να μην είμαστε και... άδικοι, άλλο επίπεδο η νουδούλα. Οι συριζαίοι των ΜΚΟ τα παίρνουν από το κράτος για να ασχολούνται με την διακίνηση του... προλεταριάτου. Οι νεοδημοκράτες ως γνήσιοι «αστοί» ασχολούνται με την μετακίνηση της ελίτ, με αεροπλάνα!

Το Mega αναφέρθηκε στο γεγονός, όμως απέκρυψε επιμελώς την πολιτική ταυτότητα των συλληφθέντων.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad