Στο μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ ο Αίολος Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

Στο μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ ο Αίολος Αστακού

Ραντεβού με την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ είχαν τα μέλη της αποστολής του Αίολου Αστακού στη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Αστακού εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και στο περιθώριο του ματς με την Ευκαρπία, είχε την ιδιαίτερη τιμή να επισκεφθεί το Μουσείο της ΧΑΝΘ και να ξεναγηθεί σε αυτό.

Οι εικόνες που αποκόμισαν ήταν μοναδικές και θα τους συνοδεύουν σε όλη τους την πορεία, με τον Αίολο Αστακού να συγχαίρει τον Γιωργή Μπουσβάρο και το ιστορικό σωματείο της ΧΑΝΘ γι΄ αυτή την αξιόλογη προσπάθεια, τονίζοντας ότι είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για όσους αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης να επισκεφθούν το Μουσείο και να θαυμάσουν τα εκθέματά του και να μάθουν για την ιστορία του μπάσκετ.


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ