Εξώδικο Μπαρμπαρούση σε Τόσκα και Κατσιφάρα για απαράδεχτη και εγκληματική αναλγησία - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Εξώδικο Μπαρμπαρούση σε Τόσκα και Κατσιφάρα για απαράδεχτη και εγκληματική αναλγησία

Εξώδικο Μπαρμπαρούση σε κ. Τόσκα και κ. Κατσιφάρα για απαράδεχτη και εγκληματική αναλγησία

Έχοντας εξαντλήσει κάθε μέσο στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, για το επικίνδυνο σημείο της Ε.Ο. στην είσοδο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας προκειμένου να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και βλέποντας στις σχετικές απαντήσεις την απαράδεχτη αναλγησία, σε βαθμό εμπαιγμού, τόσο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, προβαίνουμε σε Εξώδικη Γνωστοποίηση - Καταγγελία κατά του 1) Νικολάου Τόσκα, Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και 2) Απόστολου Κατσιφάρα, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους καλούμε να λάβουν άμεσα και να υλοποιήσουν τις απαραίτητες αποφάσεις για την οριστική λύση του προβλήματος, διαφορετικά επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο ενέργεια ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Παραθέτουμε την Εξώδικη Γνωστοποίηση - Καταγγελία καθώς και τις εκθέσεις επίδοσης από τους αρμόδιους Δικαστικούς Επιμελητές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ