Σε τίτλους :
Αρχική » » Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών στο κεντρικό Ξηρόμερο για γρήγορη σύνδεση στο internet

Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών στο κεντρικό Ξηρόμερο για γρήγορη σύνδεση στο internet

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, 16:05 | 0 σχόλια

Ένα μεγάλο έργο που είναι η εγκατάσταση δικτύων με καλώδια οπτικών ινών βρίσκεται σε εξέλιξη στο κεντρικό Ξηρόμερο και συγκεκριμένα στα Χωριά Μπαμπίνη, Μαχαιράς, Χρυσοβίτσα, Πρόδρομος.

Η παροχή γρήγορου ίντερνετ σε λίγους μήνες θα είναι πια γεγονός και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και ανάπτυξης για τους κατοίκους της περιοχής μας.

Ήδη έχουν αρχίσει τα έργα υποδομής για την τοποθέτηση Καλωδίων Οπτικών Ινών κατά μήκος του δρόμου από Μαχαιρά (Τσαπουρνιά) προς την Χρυσοβίτσα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των δικτύων οπτικών ινών είναι η δυνατότητα να διακινούνται μέσα από αυτά τεράστιες ποσότητες δεδομένων σε εντυπωσιακά υψηλές ταχύτητες. Ευχόμαστε σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο, το οποίο θα συμβάλει στην πρόοδο του τόπου μας.

ΥΓ: Σύμφωνα με πληροφορίες η εγκατάσταση δικτύων με καλώδια οπτικών ινών θα φτάσει μέχρι τον Πρόδρομο και εξαιρείται το χωριό Αγράμπελο. Είναι απορίας άξιο γιατί αποκλείστηκε το Αγράμπελο και πρέπει να επανεξεταστεί η Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών.


πηγή
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA