Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών στο κεντρικό Ξηρόμερο για γρήγορη σύνδεση στο internet - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαρτίου 2016

Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών στο κεντρικό Ξηρόμερο για γρήγορη σύνδεση στο internet

Ένα μεγάλο έργο που είναι η εγκατάσταση δικτύων με καλώδια οπτικών ινών βρίσκεται σε εξέλιξη στο κεντρικό Ξηρόμερο και συγκεκριμένα στα Χωριά Μπαμπίνη, Μαχαιράς, Χρυσοβίτσα, Πρόδρομος.

Η παροχή γρήγορου ίντερνετ σε λίγους μήνες θα είναι πια γεγονός και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που θα προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας και ανάπτυξης για τους κατοίκους της περιοχής μας.

Ήδη έχουν αρχίσει τα έργα υποδομής για την τοποθέτηση Καλωδίων Οπτικών Ινών κατά μήκος του δρόμου από Μαχαιρά (Τσαπουρνιά) προς την Χρυσοβίτσα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των δικτύων οπτικών ινών είναι η δυνατότητα να διακινούνται μέσα από αυτά τεράστιες ποσότητες δεδομένων σε εντυπωσιακά υψηλές ταχύτητες. Ευχόμαστε σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο, το οποίο θα συμβάλει στην πρόοδο του τόπου μας.

ΥΓ: Σύμφωνα με πληροφορίες η εγκατάσταση δικτύων με καλώδια οπτικών ινών θα φτάσει μέχρι τον Πρόδρομο και εξαιρείται το χωριό Αγράμπελο. Είναι απορίας άξιο γιατί αποκλείστηκε το Αγράμπελο και πρέπει να επανεξεταστεί η Τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών.














πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad