Επιτυχίες του «Κένταυρου Αστακού» στο Taek Wondo - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαρτίου 2016

Επιτυχίες του «Κένταυρου Αστακού» στο Taek Wondo

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» ΑΣΤΑΚΟΥ 
ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

- 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ
- 5 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
- ΚΑΙ ΕΞΟΧΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Εντυπωσίασε πάλι ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη την 4, 5 και 6 Μαρτίου 2016 στα Άνω Λιόσια Αττικής. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε με δέκα οχτώ (18) Αθλητές συνολικά σε όλες τις κατηγορίες, οι οποίοι πέραν των μεταλλίων, πραγματοποίησαν έξοχες εμφανίσεις, χάνοντας μερικοί το μετάλλιο στις λεπτομέρειες, αφού δύο από αυτούς ηττήθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα τις παράτασης.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι Αθλητές ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος, ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά και ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα, οι οποίοι ηττήθηκαν, μετά από φοβερές εμφανίσεις, από τους αθλητές που βγήκαν τελικά πρωταθλητές στην κατηγορία τους.

Τελικά, στο βάθρο ανέβηκαν οι ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα (ασημένιο μετάλλιο) και ΑΡΓΥΡΗ Αλεξάνδρα, ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Χριστίνα, ΠΑΠΑΖΩΗΣ Γεώργιος, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Κων/να, ΜΕΝΤΗ Γεωργία (χάλκινα μετάλλια).

Οι υπόλοιποι αθλητές που απάρτιζαν την αποστολή ήταν οι ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Φρειδερίκη, ΔΟΥΝΗ Νίκη, ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα, ΣΟΜΠΟΛΟΥ Ίριδα, ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ιωάννα, ΣΑΒΒΑΣ Θεμιστοκλής, ΔΟΥΡΟΥΚΗΣ Ζώης, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης, ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος, ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος.

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι αθλητές της αποστολής ήταν αρχάριοι, μάλιστα πολλοί από αυτούς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο των αγώνων, αλλά και με την μεγάλη αριθμητική συμμετοχή, η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (συμμετείχαν πάνω από 1.500 αθλητές), η διάκριση αυτή θεωρείται ιδιαίτερη επιτυχία μάλιστα για επαρχιακό σύλλογο.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Με την ευκαιρία ευχόμαστε καλορίζικες οι καινούργιες εγκαταστάσεις του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ στις οποίες μπορεί κάποιος να αθληθεί στα μαχητικά αθλήματα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και KICK BOXING σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον χορηγό του Συλλόγου την εταιρεία DELFISH AQUA CULTURE , η οποία για μία ακόμη φορά έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό της, καλύπτοντας και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία τα έξοδα της διαμονής της αποστολής. Η βοήθεια αυτή αποτέλεσε και το κίνητρο της συμμετοχής τόσων αθλητών στο πρωτάθλημα και είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν αυτές οι διακρίσεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad