Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 25χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο δρόμο Αστακός - Μύτικας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2016

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 25χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στο δρόμο Αστακός - Μύτικας

Τραγική και απρόοπτη εξέλιξη είχε η πορεία της υγείας του 25χρονου Άκη (Θωμά) Δημόπουλου, γιου του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας Χρήστου Δημόπουλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαριά όταν έπεσε με τη μηχανή του, επιστρέφοντας στην Πρέβεζα από εκδρομή που είχε πάει την Κυριακή (3/4/16) με την παρέα του στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως μας πληροφόρησαν από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του, εξέπνευσε.

Το τραγικό είναι ότι όλες οι εξετάσεις (αξονική, κ.λ.π.) έδειχναν ότι ανταποκρίνονταν θετικά τα όργανά του και ο εγκέφαλός του παρά τα σοβαρά χτυπήματα που είχε και αναμένονταν πως σύντομα θα μπορούσε να βγει από την Εντατική.  Δυστυχώς όμως οι ελπίδες για τον ίδιο, την οικογένειά του, τους φίλους του και όσους τον γνώριζαν εξανεμίστηκαν με την απρόοπτη αυτή εξέλιξη της ταχείας επιδείνωσης.

Τελικά, η αγαπημένη του μηχανή που ο ίδιος επέλεξε να έχει και ως κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του στο fb, ήταν αυτή που του στέρησε τη ζωή.

 
πηγή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad