Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών" για την πορεία του δήμου Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών" για την πορεία του δήμου Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 η προγραμματισμένη συνάντηση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών, με τους ετεροδημότες συμπατριώτες μας που ζουν στην Αθήνα, στην οποία ο επικεφαλής κ. Λευτέρης Μάντζαρης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ηλιας Γεωργαλής ενημέρωσαν τους συγκεντρωμένους για την πορεία τού δήμου, στα χρόνια της Νέας Δημοτικής Αρχής, των χορηγών της και των απ´ ευθείας αναθέσεων και ανέπτυξαν την προοπτική της Συμπολιτείας στα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Τονίστηκε η έλλειψη οράματος, από την δημοτική αρχή, για την ανάπτυξη της περιοχής, απουσία στοιχειώδους προγραμματισμού που αφορά την πραγματοποίηση των μεγάλων έργων και τέλος ότι ακόμα και αυτή η απλή διαχείριση των προβλημάτων του δήμου ξεκινάει και τελειώνει στη λογική της πελατειακής σχέσης, της εξόφλησης προεκλογικών υποσχέσεων και βέβαια ούτε λόγος για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τα προεκλογικά.

Παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα να αποδομηθούν τα φαινόμενα Σαμαρά-Πανταζή, και να ενισχυθούν οι όποιες μορφές δράσης αντιδρούν στο πλέγμα διαπλοκής που καταδυναστεύει τον τόπο και εξευτελίζει συνειδήσεις.

Να προσπαθήσουμε περισσότερο και για τη διεύρυνση της Συμπολιτείας και να ενημερώνουμε τους δημότες με την έκδοση εφημερίδας και τη δημιουργία ιστοσελίδας .

Τέλος η εκδήλωση έληξε με συζήτηση με τους παρευρισκόμενους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ