Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Εκδήλωση ενημέρωσης για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2016

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Εκδήλωση ενημέρωσης για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκδήλωση ενημέρωσης, για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής

Η στάση της Συμπολιτείας και οι θέσεις της για την πορεία του Δήμου μας.

Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Ξηρομέρου

Με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο μας, σας καλούμε σε μια ενημέρωση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής και ένα δημόσιο απολογισμό για τη δράση της Συμπολιτείας.

Σας καλούμε να συζητήσουμε από κοινού ιδέες, προτάσεις, θέσεις για τα άμεσα προβλήματα αλλά και την ανάπτυξη και το μέλλον του δήμου μας.

Κάθε δημότης δικαιούται να έχει ενημέρωση για τα προβλήματα του δήμου και υποχρέωση ως πολίτης να παρεμβαίνει συλλογικά σε αυτά. Ως Συμπολιτεία Ξηρομεριτών οφείλουμε αυτό το βήμα διαλόγου να το παρέχουμε.

Η Δημοτική αρχή του τόπου μας έχει καταφέρει να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική απέναντι σε ένα δύσκολο οικονομικό-κοινωνικό τοπίο; Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος αφήνουν με την μέχρι σήμερα δράση τους ,περιθώρια ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του Δήμου και των δημοτών του;

Ποια η μέχρι τώρα στάση της Συμπολιτείας απέναντι σε αυτά και πώς πρέπει να συνεχίσουμε;

Όλα τα παραπάνω, σας προσκαλούμε, να συζητήσουμε.

Κυριακή 17 Απριλίου 2016 ώρα 11.00 πμ στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα, Αθήνα.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad