Αίολος Αστακού: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2016

Αίολος Αστακού: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 09/04/16 ΩΡΑ 12:00
ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 89-67 (ΠΑΙΔΙΚΟ)
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΔΑΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ! ΟΜΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΑ ΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗ




ΣΑΒΒΑΤΟ 09/04/16 ΩΡΑ 18:00
ΓΡ. ΛΙΑΚΑΤΑΣ-ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 53-62 (ΜΙΝΙ 2002 ΑΓΟΡΙΩΝ)
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΙ 2002 ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ,ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ, ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/04/16 ΩΡΑ 13:00
ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 79-27 (ΜΙΝΙ 2002 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/04/16 ΩΡΑ 17:00
ΑΕΛ-ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΣ 66-68 (ΑΝΔΡΕΣ)
ΓΗΠΕΔΟ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ 24 ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ TEAM ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΥΤΟ!




ΤΟ ΔΣ
ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad