Ευχαριστήρια δήλωση του Παναγιώτη Διαμάντη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Απριλίου 2016

Ευχαριστήρια δήλωση του Παναγιώτη Διαμάντη

Μετά την ανάδειξή του ως νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ξηρομέρου, ο Παναγιώτης Διαμάντης έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας που με στήριξαν, με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Πρόεδρο στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ξηρομέρου. Η ανάδειξή μου ως Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ, και μάλιστα με ένα υψηλό αριθμό και ποσοστό ψήφων, αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί με πολύ δουλειά την προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία. Με αποφασιστικότητα, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο κόμμα και στο τόπο μας, και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για το Ξηρόμερο».

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Διαμάντης
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad