Σε τίτλους :
Αρχική » » Μύτικας: Άγνωστοι ξήλωσαν πιεστικό μηχάνημα από τουριστικό κατάλυμα ενοικιαζομένων δωματίων

Μύτικας: Άγνωστοι ξήλωσαν πιεστικό μηχάνημα από τουριστικό κατάλυμα ενοικιαζομένων δωματίων

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016, 16:45 | 0 σχόλια

Πληροφορηθήκαμε ότι άγνωστοι χτες βράδυ, ξηλώσανε το πιεστικό μηχάνημα που υπάρχει για να ανεβάζει το νερό στους πάνω ορόφους του τουριστικού καταλύματος ενοικιαζομένων δωματίων ΜΚ GLAROS.

Δυστυχώς και αυτό το περιστατικό έρχεται στη σειρά μετά από τα δεκάδες περιστατικά που συμβαίνουν για να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι έχουν αντιληφθεί, ότι δηλαδή στην περιοχή μας υπάρχει παντελής απουσία αστυνόμευσης.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά και με την αύξηση του πληθυσμού που αναμένεται, το πρόβλημα θα γίνει ακόμα πιο έντονο και η ευχή μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά αν και δεν το βλέπουμε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το φίλο Μιλτιάδη Καραβία μας είπε: «Πλήρης εγκατάλειψη από το κράτος, που μας θυμάται μόνο με την φορολογική δήλωση μας και στις εκλογές. Ο Μύτικας είχε αστυνόμευση πριν 50 χρόνια και τώρα που οργιάζει η παρανομία δεν υφίσταται τίποτα....».

πηγή 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA