Μύτικας: Άγνωστοι ξήλωσαν πιεστικό μηχάνημα από τουριστικό κατάλυμα ενοικιαζομένων δωματίων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Απριλίου 2016

Μύτικας: Άγνωστοι ξήλωσαν πιεστικό μηχάνημα από τουριστικό κατάλυμα ενοικιαζομένων δωματίων

Πληροφορηθήκαμε ότι άγνωστοι χτες βράδυ, ξηλώσανε το πιεστικό μηχάνημα που υπάρχει για να ανεβάζει το νερό στους πάνω ορόφους του τουριστικού καταλύματος ενοικιαζομένων δωματίων ΜΚ GLAROS.

Δυστυχώς και αυτό το περιστατικό έρχεται στη σειρά μετά από τα δεκάδες περιστατικά που συμβαίνουν για να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι έχουν αντιληφθεί, ότι δηλαδή στην περιοχή μας υπάρχει παντελής απουσία αστυνόμευσης.

Το καλοκαίρι είναι μπροστά και με την αύξηση του πληθυσμού που αναμένεται, το πρόβλημα θα γίνει ακόμα πιο έντονο και η ευχή μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά αν και δεν το βλέπουμε.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το φίλο Μιλτιάδη Καραβία μας είπε: «Πλήρης εγκατάλειψη από το κράτος, που μας θυμάται μόνο με την φορολογική δήλωση μας και στις εκλογές. Ο Μύτικας είχε αστυνόμευση πριν 50 χρόνια και τώρα που οργιάζει η παρανομία δεν υφίσταται τίποτα....».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad