Πρώτη ήττα για τον Αίολο στο Αγρίνιο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Απριλίου 2016

Πρώτη ήττα για τον Αίολο στο Αγρίνιο

Μετά από ένα ασύλληπτο, ιστορικό σερί 25 σερί νικών, η πρώτη ήττα του Αιόλου Αστακού είναι γεγονός και μάλιστα ήρθε στην παράταση. Η ομάδα μας έφτασε στο έξτρα πεντάλεπτο στο Αγρίνιο, όπου τελικά λύγισε στις λεπτομέρειες από τον ΑΟΑ με 75-73.

Η αστοχία εκατέρωθεν ήταν σήμα-κατατεθέν του παιχνιδιού από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ενώ πριν τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο ο Τάσος Χαρισμίδης είχε φορτωθεί με τρία φάουλ.

Το φινάλε της πρώτης περιόδου βρήκε τον Αίολο στο -2 (17-15). Οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια στη συνέχεια και με διαδοχικά τρίποντα πήγαν στο ημίχρονο όντας μπροστά με 35-22.

Οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού, παρότι έχουν ανέβει και μαθηματικά στην Α2, δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει και έδειξαν χαρακτήρα ανατρέποντας το σκηνικό που είχε δημιουργηθεί. Με όπλο την άμυνα και την ομαδικότητα στην επίθεση, με αιχμές τους Κακλαμάνο, Μπρόζο και Κιτσούλη, "ροκάνισε" σταδιακά τη διαφορά και στο 34' ισοφάρισε σε 55-55.

Στα 27'' πριν το φινάλε το σκορ ήταν 60-62, όμως ο Μήτσου με 2/2 ελεύθερες βολές έστειλε το ματς στην παράταση, καθώς ο Αίολος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τελευταία του επίθεση.

Η μάχη συνεχίστηκε και στο έξτρα πεντάλεπτο, όπου η ομάδα μας έπαιρνε κυρίως λύσεις από τους Λυμπάρη και Παππά. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο, σε ένα ματς που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, της λεπτομέρειας!

Δεκάλεπτα: 17-15, 35-22, 47-43, 62-62
Έξτρα Πεντάλεπτο: 13-11 (τελικό 75-73)

Α.Ο.Αγρινίου (Μυριούνης): Κυριλής, Μπερερής 12, Παραπούρας 7(1), Ναούμης 13(3), Μπαρούχας 7, Σκαρλάτος, Μήτσου 9(1), Γεωργούλας 23(3), Αναστασάκης 4, Πουρνάρας, Κόκκιος, Δασκαλάκης

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 14(1), Μπεκατώρος, Παππάς 9(2), Θανόπουλος 1, Κακλαμάνος 16(2), Κιτσούλης 11, Καλατζής, Χαρισμίδης 1, Λυμπάρης 12, Μακρής 2, Κατσαρές 7

πηγή






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad