Ο Νίκος Ναούμης για την αποχώρηση της Φλόγας Παλαιομάνινας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Απριλίου 2016

Ο Νίκος Ναούμης για την αποχώρηση της Φλόγας Παλαιομάνινας

Την Παρασκευή, ο δήμος Ξηρομέρου και ο Αστακός υποδέχονται την Ολυμπιακή Φλόγα. Μια φλόγα σύμβολο για την πατρίδα μας, για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Στον αντίποδα, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν συγκινούνται απ’ όλα αυτά και γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έννοιες και ιδανικά όπως το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα.

Η αποχώρηση της ομάδας του χωριού μου από τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία ας αφυπνίσει συνειδήσεις επιτέλους και ας βγάλει από τον λήθαργο όλους όσοι έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο βόθρο.

Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου Φλόγα Παλαιομάνινας για την δύσκολη μα συνάμα και γενναία απόφαση να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα.

Ο αθλητισμός είναι γιορτή και όσοι τον δηλητηριάζουν δεν έχουν θέση σε αυτόν.


Νίκος Ναούμης
Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad