Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στον Αστακό (φωτό) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Απριλίου 2016

Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στον Αστακό (φωτό)

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στον Αστακό, δεύτερη μέρα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους στο δρόμο για το Ρίο.

Η υποδοχή της Φλόγας στον Αστακό ήταν συγκλονιστική καθώς εκατοντάδες κόσμου βρέθηκε στο λιμάνι και αποθέωσε τους Λαμπαδηδρόμους (Αλέξανδρος Σούρλας, Μαρία Λεκατσά και Γεωργία - Κωνσταντίνα Ζούλα) στην πορεία τους προς την εξέδρα.

Μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν όλο το μήκος της προκυμαίας και είδαν να περνάει μπροστά από τα μάτια τους, το ύψιστο σύμβολο του Ολυμπισμού.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, το μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής Φώτης Καϋμενάκης και εκπρόσωπος της επιτροπής διοργάνωσης των Αγώνων στο Ρίο Ντε Τζανείρο.





























 
 


 

 








 











 

 





 

 









 

 
 




Φωτογραφίες.: Τζένη Παπαδημητρίου

πηγή

1 σχόλιο:

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad