Δυναμική παρουσία του «Κένταυρου Αστακού» στο Kick Boxing - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Απριλίου 2016

Δυναμική παρουσία του «Κένταυρου Αστακού» στο Kick Boxing

ΔΥΝΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» ΑΣΤΑΚΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε στο ανοιχτό πρωτάθλημα που διεξήχθη την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο κλειστό στάδιο Λευκάδος με δύο (2) Αθλητές στο άθλημα του KICK BOXING, πραγματοποιώντας και οι δύο πολύ καλές εμφανίσεις, δίνοντας ιδιαίτερα σκληρούς αγώνες, οι οποίοι κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αθλητής ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Ευάγγελος, ο οποίος ηττήθηκε στα σημεία στο τελικό, αφού είχε προηγηθεί ένας δυνατός αγώνας στον οποίο βγήκε νικητής με εγκατάλειψη του αντιπάλου.


Ο Αθλητής ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σωκράτης, ο οποίος ήταν ο δεύτερος Αθλητής του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ που συμμετείχε στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε στα σημεία μετά από ένα σκληρό αγώνα με πολύ δυνατά χτυπήματα και από τους δύο αθλητές.



Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήριά μας στον «ΕΥΚΛΕΑ» Λευκάδος, ο οποίος ήταν ο διοργανωτής Σύλλογος για την επιτυχή έκβαση των Αγώνων και γενικότερα της όλης εκδήλωσης. Συγχαρητήρια στους Αθλητές για τις διακρίσεις και για την αγωνιστική τους προσπάθεια.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad